Acculader 42v 2A (RCA/Tulp) Vervanging 36v fietsaccu sslc084v42

3 Beoordelingen
74,99
Prijs per stuk
Standaard levertijd Voor 16u bestelt de volgende dag geleverd.

Productomschrijving

Laad jouw fietsaccu op met de Acculader 42v 2A

Krachtige oplader voor een langere avontuurlijke rit

De Acculader 42v 2A is dé ideale keuze als het gaat om het opladen van jouw fietsaccu. Met zijn indrukwekkende vermogen van 42 volt en een stroomsterkte van 2 ampère, zorgt deze acculader ervoor dat jouw 36v fietsaccu (sslc084v42) snel en efficiënt wordt opgeladen. Of je nu een lange fietstocht plant of gewoonweg je dagelijkse pendelroute wilt afleggen, met deze acculader ben je altijd verzekerd van voldoende energie om jouw bestemming te bereiken.

Betrouwbaar en veilig laden met RCA/Tulp aansluiting

Met de Acculader 42v 2A hoef je je geen zorgen te maken over onveilige laadpraktijken. Deze lader is speciaal ontworpen met een RCA/Tulp aansluiting voor een stabiele en betrouwbare verbinding met jouw fietsaccu. Je kunt erop vertrouwen dat elke laadsessie veilig verloopt, zonder risico op oververhitting of beschadiging van de accu. Dankzij de hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën die in deze acculader zijn verwerkt, kun je met een gerust hart jouw fietsaccu opladen terwijl je geniet van gemoedsrust en gemak.

Duurzaamheid en efficiëntie voor een groenere toekomst

Naast betrouwbaarheid en veiligheid is de Acculader 42v 2A ook een milieuvriendelijke keuze. Met zijn efficiënte oplaadproces minimaliseert deze lader energieverlies en draagt hij bij aan een groenere toekomst. Door te kiezen voor de Acculader 42v 2A, draag je niet alleen bij aan het behoud van jouw fietsaccu, maar ook aan het verminderen van jouw ecologische voetafdruk. Geniet van zorgeloos fietsplezier met een lader die niet alleen jouw avonturen ondersteunt, maar ook het milieu beschermt.

Met de Acculader 42v 2A krijg je een krachtige, betrouwbare en duurzame oplossing om jouw fietsaccu snel op te laden. Profiteer van deze hoogwaardige acculader en ervaar de vrijheid om grenzeloos te fietsen zonder je zorgen te maken over een lege accu. Bestel nu en maak je klaar voor eindeloze fietsavonturen!

Opmerking : Deze lader is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, bij twijfel : neem contact met ons op per email of per telefoon. We beantwoorden liever een vraag dan dat we laders heen en weer moeten sturen! Alle vragen zijn welkom !

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Voltage

Lader 42v
Accu 36v

Specificaties

Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen 3

Review toevoegen

Een hele goede service dat maak je niet vaak mee.

Janny bopp - 10-02-2022 19:25

Hele goede service

Janny Bopp - 03-02-2022 22:19

Was niet goed terug gestuurd en wacht nu op een andere

Janny Bopp - 03-02-2022 22:19

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Acculader 42v 2A (RCA/Tulp) Vervanging 36v fietsaccu sslc084v42
Laat een review achter
Versturen