Batavus 29.4v Batavus 29.4v
Batavus 29.4v Batavus 29.4v
Batavus 29.4v
0 Review | Review toevoegen
Batavus acculader 29.4V Is je acculader aan vervanging toe? De juiste acculader is afhankelijk van het type accu op jouw fiets.

Standaard levertijd

Voor 16u bestelt de volgende dag geleverd.

€ 53,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
  • Sparta/Batavus Acculader 24V 2A (5,5 x 2,1mm rond)

    Ben je op zoek naar een lader die geschikt is voor een 36V fietsaccu met een DC 2.1 stekker aansluiting? Dan is deze universele Li-ion de acculader die je nodig hebt. Het voordeel wat je hebt is dat deze fietsacculader voorzien is van een LED indicator lampje. De lader kan eenvoudig de originele lader vervangen of je kunt hem als reserve lader gebruiken. Ook is hij geschikt voor de kettingkast remove accu’s. Als je er vragen over hebt benader ons dan zodat wij die kunnen beantwoorden.


  1. De schaal is gemaakt van hoogwaardig kunststof, met een glad uiterlijk en geen vervuiling. Kortsluitbeveiliging / overstroombeveiliging / overspanningsbeveiliging; rood licht opladen, groen licht opladen is normaal, het stopt automatisch nadat de batterij vol is.

  2. Ingang: AC 100-240V ~ 1.8A (MAX); Uitgang: 29.4V-2A DC-oplader 24V-2A;

  3. Opmerking: niet alle elektrische fietsen zijn compatibel, let op de uitgangsspanning, uitgangsstroom en stekkerafmeting van de originele voeding.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Voltage

Lader
29.4v
Accu
24v

Specificaties

Garantie
1 jaar garantie
Geschikt voor merken e-bike
Batavus, Sparta
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies