Klever 5A SnelLader Klever 5A SnelLader Klever 5A SnelLader
Klever 5A SnelLader Klever 5A SnelLader Klever 5A SnelLader
Klever 5A SnelLader
0 Review | Review toevoegen
orginele Klever lader. Geschikt voor bijna alle types Klever 48v. Deze lader is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, bij twijfel : neem contact met ons op per email of per telefoon.

Standaard levertijd

Vandaag voor 16u bestelt, volgende dag in huis.

€ 199,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Oplader voor Klever

De Klever oplader staat vooral bekend om zijn snelheid. Dat komt omdat ze veel verschillende snelladers op de markt hebben gebracht. Voorbeelden hiervan zijn Klever Fast Charger 48V 5A en de Klever Silent Fast Charger 48V 6A. Wat zo bijzonder is aan de laatste de Klever silent fast charger is dat hij geen geluid maakt tijdens het opladen. Dus als u uw Klever e bike super snel wilt opladen komt de Klever oplader Klever Silent Fast Charger 48V 6A zeer goed van pas. Wilt u een wat lichtere oplader? Dan is de Klever oplader Klever Travel Charger 48V 2A een zeer goede optie voor u. Vraagt u zich af waar de A voorstaat in de naam van de lader? . 


Deze lader is tevens in een 3A uitvoering verkrijgbaar.

Let op! Er zijn verschillende type opladers beschikbaar, elk voor een specifiek type fiets. Zorg er daarom voor dat je de juiste oplader kiest. Het is belangrijk om alleen een originele Klever oplader te gebruiken. Een andere oplader kan ernstige schade toebrengen aan de accu.
Deze lader is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, bij twijfel : neem contact met ons op per email of per telefoon. We beantwoorden liever een vraag dan dat we laders heen en weer moeten sturen! Alle vragen zijn welkom !
 

 

100% GELD TERUG GARANTIE: Als u niet tevreden bent met ons product, laat het ons weten en u krijgt een volledige terugbetaling of vervanging aangeboden. Geniet van deze absoluut RISICO GRATIS aankoop door op de knop Toevoegen aan winkelwagen te klikken

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.