Gazelle

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Acculader Gazelle Li Ion accu e-bike Innergy 36v 2A Acculader Gazelle Li Ion accu e-bike Innergy 36v 2A
Acculader Gazelle Li Ion accu e-bike Innergy 36v 2A

Vervanging voor uw originele Oplader Gazelle Innergy. Deze Gazelle oplader is universeel te gebruiken voor alle Innergy modellen (Brons, Zilver, Goud en Platina).

€ 55,99

Prijs per stuk

Op voorraad

remove add

Een nieuwe acculader voor jouw Gazelle Innergy fiets nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbare vervanging voor jouw originele Gazelle Innergy oplader? Of heb je een reserve oplader nodig die je gebruikt voor bijvoorbeeld op kantoor? Dan ben je bij ebikeupgrade.nl aan het goede adres, want de acculader Gazelle Li Ion is alles wat je nodig hebt voor jouw elektrische fiets!

De Gazelle Innergy is verkrijgbaar in meerdere modellen en prijsklasses. Alle Gazelle Innergy elektrische fietsen die tot 2013 zijn geproduceerd, hebben dezelfde accu. Daarom is deze acculader geschikt voor alle Gazelle Innergy modellen met de accu op de bagagedrager en motor in het voorwiel:
 
  • Gazelle Orange Innergy
  • Gazelle Medeo Innergy
  • Gazelle Chamonix Innergy
  • Gazelle Fuente Innergy
  • Gazelle Balance Innergy
  • Gazelle Miss Grace Innergy
 

De acculader van Gazelle Innergy

Deze Gazelle acculader is niet alleen geschikt voor bovenstaande Innergy-modellen. De acculader is ook universeel te gebruiken voor zowel de Brons, Zilver, Goud en Platina fiets accu’s. De oplaadtijd zal per accu verschillen omdat deze fiets accu’s verschillen in actieradius, maar de oplader voor deze accu is universeel geschikt voor alle modellen waarbij de accu op de drager is geplaatst en de 36V motor in het voorwiel.
 

Zorg goed voor de accu van je elektrische fiets met deze tips:

Een accu van een elektrische fiets gaat gemiddeld zo’n vijf tot acht jaar mee. Van een acculader is niet precies te zeggen wat de levensduur is, omdat deze met intensief gebruik wel eens kan beschadigen of kwijtraken. Daarom is het altijd handig om een reserve acculader te hebben, of een extra lader voor onderweg of op kantoor. Maar als je jouw fiets accu goed onderhoudt, kun je er het langst optimaal gebruik van blijven maken. Hieronder een paar tips:
 
  • Het is over het algemeen het beste als je jouw accu nooit helemaal leeg laat lopen. Dit kan schadelijk zijn voor jouw Gazelle accu. Tip: laad jouw elektrische fiets op als de batterij nog tussen de 10% - 20% vol zit.
  • De accu van een elektrische fiets houdt niet van extreme kou. Tip: laad je accu op bij kamertemperatuur.
  • Fietsen in de kou is echter geen probleem. Sterker nog, een fiets accu gaat over het algemeen langer mee als hij regelmatig wordt gebruikt. Tip: maak regelmatig een (klein) rondje met je elektrische fiets. Goed voor jou, en goed voor de accu!

Op deze manier voorkom je problemen met je fiets accu. Als je je fiets niet goed onderhoudt, zul je merken dat de actieradius van je fiets steeds kleiner wordt (je kunt dus steeds minder grote afstanden fietsen met ondersteuning), en het opladen van de accu gaat ook steeds minder goed. Je krijgt dan de accu bijvoorbeeld niet meer 100% opgeladen, hoe lang je hem ook aan de oplader hebt.
 

Garantie en retouren

Je universele acculader Gazelle Innergy retourneren kan binnen 14 dagen, als je het artikel in de originele verpakking en in de originele staat retourneert. Ook heb je bij ons 100% niet goed, geld terug garantie op de artikelen die je koopt op ebikeupgrade.nl! Vragen? Neem dan contact op met ons, we staan je graag te woord.

 


Trustmark webshop