Stella

Filter

0
Onbeperkt
Fiets je rond met een Stella-fiets en merk je dat je oplader nodig aan vervanging toe is? Een falende oplader kan je plannen flink verstoren. Maar geen zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Als jouw Stella-fiets snakt naar een nieuwe oplader, vind je bij ons wat je zoekt. Ontdek hoe je weer onbezorgd de weg op kunt gaan met de opladers van Ebikeupgrade. 


Weergave:


Bezig met laden...
 Stella E-bike Lader  - 36V - 2A - 5 Pins -trapezium connector ebike Oplader  Stella E-bike Lader  - 36V - 2A - 5 Pins -trapezium connector ebike Oplader
Stella E-bike Lader - 36V - 2A - 5 Pins -trapezium connector ebike Oplader

36V smart lader ( Model 5 polige driehoek laadplug ) vervangende lader voor model SSLC084V42XH Geschikt voor O.a. Stella type 2 en Fischer 36V Li-Ion batterijen.

€ 64,99

Prijs per stuk

Op voorraad

remove add

Hoe je het beste een Stella accu kan opladen

Hier delen we handige tips over hoe je het beste Stella accu’s kunt opladen. 
  • Kies de juiste plek: plaats jouw Stella oplader in de daarvoor bestemde houder op je fiets, of leg de accu op een schone, droge en vlakke plaats en sluit de oplader aan op een stopcontact. Het is slim om de accu op te laden bij kamertemperatuur, omdat extreme temperaturen de laadprestaties kunnen beïnvloeden.
  • Controleer de laadstatus: met behulp van eventuele indicatielampjes op de accu of de oplader van je Stella fiets zelf kun je de laatstatus controleren. Geduld is een schone zaak, want het opladen kan enkele uren in beslag nemen, afhankelijk van het model en de capaciteit van de accu.
  • Laat je accu nooit helemaal leeglopen: vergeet niet om je accu niet volledig te ontladen voordat je hem oplaadt. Het is beter om regelmatig bij te laden wanneer de accu nog gedeeltelijk vol is. Probeer het accupercentage altijd boven de 20% te houden. Zo zorg je ervoor dat je Stella-fiets altijd klaar is voor actie.

Houd rekening met de aanbevolen locatie, temperatuur en laadstatus, en vergeet niet om de fietsaccu van je Stella niet volledig leeg te laten lopen. Door deze eenvoudige tips te volgen, zorg je ervoor dat je accu langer meegaat. 
 

Hoelang gaat een Stella accu mee?

Misschien vraag je jezelf af: "Hoe lang gaat een Stella-accu mee?" Een begrijpelijke vraag, want de levensduur van je accu bepaalt immers hoeveel kilometers je zorgeloos kunt afleggen. De exacte levensduur van een Stella-accu kan variëren afhankelijk van factoren zoals het type accu, het gebruik, en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen gaan de meeste accu's enkele jaren mee, met de mogelijkheid om honderden oplaadcycli te doorstaan. Door goed voor je Stella-accu te zorgen, zoals met regelmaat je Stella opladen en de juiste oplaadinstructies volgen, kun je ervoor zorgen dat deze nog vele kilometers meegaat.
 

Hoelang duurt een Stella accu opladen?

Over het algemeen kan het opladen van een Stella fiets enkele uren in beslag nemen. De oplaadtijd van een Stella-fiets hangt af van het model van de accu en de capaciteit ervan. Houd er rekening mee dat de exacte duur kan variëren. Je krijgt een indicatie van de oplaadduur met behulp van eventuele indicatielampjes op de accu of de Stella oplader zelf. 

Heb je vragen zoals "Mijn Stella-oplader knippert rood" of "Mijn Stella-oplader knippert rood-groen"? Een rood knipperend lampje kan duiden op een probleem met de aansluiting van de oplader of een accuprobleem. Een rood en groen knipperend lampje geeft aan dat er een normaal laadproces plaatsvindt, waarbij het rode lampje een lege accu aangeeft.
 

De kosten voor een Stella accu oplader

Voor de kosten van een Stella accu oplader ben je bij Ebikeupgrade aan het juiste adres! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een vervanging of een upgrade, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te voorzien van advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de prijzen en welke oplader het beste bij jouw behoeften past.


Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen, opmerkingen, of wil jij een Stella oplader kopen? Bij ons sta je er niet alleen voor; wij helpen je graag verder! Heb je hulp nodig bij technische ondersteuning, zoals productinformatie over de Stella oplader 5-polig, of wil je gewoon vriendelijk advies? Wij zijn er om jou te helpen. Want bij ons telt niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de zorg en aandacht die we aan onze klanten besteden. Een Stella acculader kopen doe je bij Ebikeupgrade.

Ebikeupgrade - Jouw fietsavontuur, onze prioriteit!
 


Trustmark webshop