14 dagen bedenktijd

Mits het product in de originele staat en verpakking verkeerd, kan de aankoop binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. 
Wij proberen alles te doen voor tevreden klanten, dit valt ook terug te zien in onze gemiddelde beoordeling van al onze klanten.
Mocht u onverhoopt van de koop af willen zien is dit ook mogelijk. U mag dan ook ten alle tijde uw aangeschafte artikelen retour sturen (binnen zicht termijn van 14 dagen) vergeet hierbij niet uw naam , ordernummer en reden retour te vermelden. Als u de koopovereenkomst eenzijdig wilt verbreken, dan vragen wij u om de retourkosten te dragen. Dit is wel zo billijk aangezien wij de verzendkosten naar u toe hebben gedragen. Bij een verkeerd geleverde of een defecte lader, dan nemen wij alle kosten op ons. In alle andere gevallen delen we de verzendkosten (wij betalen de heenweg, bent u niet tevreden of heeft u de verkeerde bestelt, dan betaalt u de terugweg). U mag hem ook gewoon langbrengen.

U kunt het artikel alleen terugsturen als: 
  • Het artikel compleet en onbeschadigd is.
  • Binnen 14 dagen zichtermijn is geretourneerd.
  • Het in orginele staat bevindt en in de fabrieksverpakking zit.
  • Het naar ons adres is opgestuurd, wij hebben helaas niet de mogelijkheid om de retouren op te halen bij afhaalpunten

Na ontvangst van het retour wordt het bedrag zo spoedig mogelijk terugbetaald.
Als na aanschaf van onze lader uw eigen accu defect blijkt, deze repareren wij ook!